Puppencursus

 • Totale kosten

  € 115,-

 • Wanneer?

  Maandag- of woensdagavond

 • Duur

  Duur 10 weken en tijd 30 minuten
  (Onze trainingen zijn intensief in kleine groepen van max 4 cursisten)

 • Waar?

  Lankerdijk 13
  7054 BW Westendorp

Gefeliciteerd met je pup! 

Een mooie en intensieve periode gaan jullie tegemoet. Je wilt dat je pup zich veilig voelt in onze samenleving en zonder vrees de wereld durft te verkennen. Daarnaast wil je je pup manieren leren zodat hij kan functioneren in de dagelijkse leven. En ook wil je een sterke band opbouwen met jouw kleine viervoeter. Een goede puppycursus is hierbij essentieel.

Tijdens de puppycursus doet je pup allerlei ervaringen op. Ontdek door verschillende oefeningen en spelletjes hoe je pup leert. Daarnaast krijg je tips voor de basisoefeningen (oa zit, af, lopen aan de lijn) en is het een mooie gelegenheid voor jezelf om kennis op te doen en ervaring uit te wisselen! Je krijgt les bij ons van zeer ervaren instructeurs (zowel theoretisch als praktisch). We geven les in kleine groepen met veel aandacht voor jullie. En bij slecht weer hebben wij bij de puppycursus beschikking over de binnenlocatie.

Bij HondencentrumAchterhoek kun je direct na de achtste week (als je hond zich thuis voelt bij jou) starten met de puppycursus. Een enkele dierenarts of fokker adviseert nog te wachten tot dat de pup alle inentingen heeft gehad. De pup heeft (net als alle andere zoogdieren) ook antistoffen meegekregen van de moederhond. Hierdoor is deze relatief goed beschermd.  

Start: Puppycursus wordt gegeven op maandag- en woensdagavond

Duur 10 weken en tijd 30 minuten
(Onze trainingen zijn intensief in kleine groepen van max 4 cursisten)