Instructeurs


Sandra

De honden(sport) is mijn passie! Het samenwerken/sporten met mijn honden geeft mij veel voldoening. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mijn kennis, vaardigheid en enthousiasme te mogen overbrengen op jou als hondeneigenaar. Naast het trainen/sporten met mijn eigen viervoeters volg ik cursussen om mij steeds verder te ontwikkelen in de hondenopvoeding/sport en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Inmiddels heb ik ruime ervaring in het lesgeven en kun je mij (en mijn honden) bij HondencentrumAchterhoek tegenkomen bij de verschillende disciplines:  puppycursus, gehoorzaamheid, behendigheid, hoopers, neuswerk en workshops.

Jonna

Mijn naam is Jonna en ik vind het super om je te leren samenwerken met je hond.
Als je hond gedrag vertoont wat je niet leuk vind ga ik graag samen met jou op zoek naar antwoorden op de vraag waarom dit gebeurt en hoe je dit kunt veranderen. Je kunt denken aan angstig gedrag, onstuimig gedrag, uitvallen naar andere honden objecten of mensen etc. Indien gewenst maak ik gebruik van Bach bloesem remedies, essentieel oliën en bioresonantie. Ik geef puppycursus, instroom lessen, workshops en privé lessen.  

Fiona

Mijn naam is Fiona. Ik heb de opleiding tot Kynologisch Instructeur gevolgd en sinds begin 2017 geef les bij HondencentrumAchterhoek. Ik geef gehoorzaamheid 1 en gehoorzaamheid 2. Met mijn eigen hond Sibbe heb ik de SHH doorlopen en behaald en op dit moment trainen we gehoorzaamheid (GGB) en Hooper.

Inge

Inge heeft de instructeursopleiding gevolgd en zich verder gespecialiseerdin het gedrag bij Honden.

 Inge ‘Het boeiende vind ik om te begrijpen waarom een hond bepaald gedrag vertoont’. En ‘welke rol de relatie eigenaar - hond hierin speelt’.  

Ze is regelmatig bij de lessen aanwezig van HondencentrumAchterhoek, waar ze ons als instructeurs met haar expertise extra inzichten en tips geeft. 

Ellen

Mijn naam is Ellen. Na de SHH-cursus ben ik met onze Bordercollie begonnen met behendigheid. Tijdens deze lessen merkte ik dat het erg leuk is om met je hond te leren en te werken en dit te delen met de mede cursisten. Als behendigheidsinstructeur ben ik op maandag te vinden op het veld.